Black Diamond

Black Diamond

Hello dragilor,

Am revenit cu o nouă postare după o absenţă nemotivată de aproape 2 săptămâni. Ne cerem scuze, însă a fost acel tip de perioadă când planetele nu s-au aliniat cum ar fi trebuit şi totul a luat o întorsătură nu tocmai fericită.

Avem multe noutăţi şi surprize să împărtăşim cu voi în perioada următoare, şi ne-am gandit chiar la un format diferit de postari pe blog, de acestă dată în limba română, în care să vă prezentăm cele mai cool produse si branduri.

Aşa ca de astăzi vrem să vă prezentăm un brand nou, pe care l-am descoperit relativ recent datorită oamenilor minunaţi din spatele magazinului online .

Brandul se numeşte   şi propune rețete magice pentru outfituri inspirate de stilul modern, cu ingrediente precum: detalii atipice , forme feminine și culori în tonuri variate – un mix spontan între fashionable și timeless. Mi-a fost foarte greu să aleg o piesă reprezentativă care s-ar integra de minune în garderoba mea, deoarece toate modelele sunt un must have. Am decis ca o bluza neagra, clasica cu faimoasele mâneci cu volane atât de populare în acest sezon, este exact ce le lipsea fustelor mele cloş.

A şi să nu uit, cei de la Kudika shopping v-au pregătit şi o surpriză, un super Concurs prin care puteţi câștiga 1000 de lei pentru a vă reînnoi garderoba! Mult succes!

.
Untitled
Alchymi Black Diamond
Red Roses
Alchymi Black Diamond
Alchymi Black Diamond
Jasmine

blouse/ H&M skirt/ Vintage belt/ Blushing Goodies headpiece


sig e

(Visited 481 times, 1 visits today)

1 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *