Cautari misterioase – un nou serial – Concurs incheiat

Cautari misterioase – un nou serial – Concurs incheiat

Cautari misterioase

Photo:IMDB

Stiti deja ca suntem dependente de seriale si ca in fiecare luna incercam sa va recomandam seriale noi sau pe cele pe care le reluam pentru a mia oara pentru ca sunt mult prea bune.

Am fost super incantate cand am aflat ca in curand, mai exact pe 19 martie, va debuta pe TNT Romania primul sezon din serialul Cautari misterioase (Search Party). S-au terminat toate serialele politiste si cu mistere pe care le urmaream si ne lipsea din lista o astfel de serie.

Pe scurt, Cautari misterioase (Search Party) este o comedie neagră, de 10 episoade, despre un grup de tineri care se reunesc atunci când o colegă dispare într-un mod misterios. Dory este o tânără destul de fragilă, care, de-a lungul vieții, nu a fost niciodată muțumită de ea, iar cea mai mare realizare a ei a fost să organizeze un eveniment unde oamenii puteau dona haine. Atunci când află că Chantal, o tânără din liceu pe care abia o cunoștea, a dispărut, pe Dory o preocupă din ce în ce mai tare povestea acesteia. Deși nu sunt detectivi, iar valorile lor sunt petrecerile,  Dory și prietenii ei ajung să înțeleagă rapid ce pericol îi așteaptă, încurcându-se într-un complot mult prea sinistru.

Totul suna bine la serialul Cautari misterioase (Search Party). Avem personaje si actori noi, care, din câte ne-am putut da seama din review-urile citite,  fac o treabă foarte bună. Acțiunea se desfășoară in New York, ținutele lui Dory sunt exact pe stilul nostru si unde mai pui că avem parte si de mult mister și puzzle-uri. Win-win-win!

Nu știm ce veți face voi duminică, dar noi cu siguranță ne pregătim cu popcorn și jeleuri ca să urmărim împreună Search Party!

Cautari misterioase

Photo:IMDB

Cautari misterioase

Photo:IMDB

TNT Romania lanseaza pe 19 martie serialul “Cautari misterioase”(Search Party) , de la 21:05.

Pentru a marca asa cum se cuvine aceasta premiera in Romania va invitam la un CONCURS. 

Vrei sa faci parte din echipa de cautare care o va gasi pe Chantal ? Pentru a face parte din gasca iti trebuie un tricou Super cool Search Party.

Punem la bataie 10 tricouri ca cele de mai jos.

Tot ce trebuie sa faci  este:

  • sa iti schimbi cover-ul de pe pagina de Facebook cu imaginea de mai jos si sa lasi un comentariu cu linkul paginii prin care sa ne anunti ca ai facut acest lucru.


Vom desemna câștigătorii duminică, 19 martie. Te așteptăm în echipă! Mult succes tuturor!

 

L.E. : Felicitări câștigătorilor: Daniel, Adela, Simona, Ioana Alexandra, Dana M, Alina D, Samziana, Ștefan, Mălina și Adriana. Vă mulțumim pentru înscriere și veți fi contactați foarte curând pentru a intra în posesia premiilor.

(Visited 561 times, 1 visits today)

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *