Final Frontier #6 – singurul târg de carte SF & Fantasy

Final Frontier #6 – singurul târg de carte SF & Fantasy

Suntem extrem de fericite să vă anunţăm ca anul acesta suntem parteneri media în cadrul singurului târg de carte SF&Fantasy din România: Final Frontier, ediţia cu numărul 6 ce va avea loc în week-end-ul 1-2 aprilie. Ne vedem între orele 11:00 și 19:00 la Centrul Cultural Casa Artelor (B-dul Mircea Vodă nr. 5, Sector 3, Bucureşti), pentru a descoperi cele mai râvnite artefacte magice.

La #FF6  vă aşteaptă noutăți editoriale din domeniul SF & Fantasy, ateliere creative și demo-uri fantastice, lansări de carte și dezbateri variate, benzi desenate, board games, concursuri cu premii surpriză și obiecte fan art.

Invitatul special al târgului Final Frontier #6 este scriitorul Dan Doboș.

Highlights din programul Final Frontier, ediția numărul 6:

  • Poți cumpăra cu până la 50% reducere noi volume SF & Fantasy aduse de edituri precum Nemira, Paladin, Corint, Millenium, Herg Benet, Tritonic, Crux Publishing, Tracus Arte, romane polițiste în premieră la târg prin Crime Scene Press sau poți alege cele mai noi titluri în engleză, chiar nominalizate la Nebula, de la Books Express.
  • Board games de la Red Goblin și benzi desenate de la HAC!BD, figurine printate 3D de la ResearchX.ro. Lista completă a EXPOZANȚILOR 0 găsiţi pe site
  • NOUTATEA #FF6 o reprezintă proiecția scurtmetrajului semnat Doina Ruști, în prezența autoarei urmat de o sesiune de Q&A.
  • PROGRAMUL de evenimente din acest an îți dă ocazia să stai de vorbă cu invitatul special Dan Doboș și alți scriitori îndrăgiți precum: Ovidiu Eftimie, Michael Haulică, Oliviu Crâznic, Marian Coman, George Arion, Dănuț Ungureanu, Dragoş C. Butuzea, Şerban Andrei Mazilu, Alexandru Voicescu sau Sebastian A. Corn.

De 1 Aprilei granița dintre realitate și imaginație se estompează, așa că vei avea parte la Final Frontier #6 de experiența completă. Cavalerii Jedi și elfii din Stăpânul Inelelor au făcut un salt din paginile cărților în realitatea imediată, iar dacă vrei să te alături lor, avem pentru tine obiecte fan art de la Nyx Art și Wizart Room care să te transforme într-un personaj fantasy. Pentru cei curajoși transformările pot fi și mai șocante, vino la târg pentru demo-ul de machiaj SF făcut de Alina Diana Crisu și echipa.

 Nici atelierele de la târg nu se lasă mai prejos în demascarea lumilor fantastice și îți oferă informații importante: învață să faci benzi desenate cu Vlady, află totul despre anime cu Alice și călătorește în spațiu la atelierul de Astronomie cu Adrian Sonka, lector Fundația Calea Victoriei. Micii învățăcei în ale SF-ului sunt așteptați la atelierele de robotică ale Academiei inventează.ro.

 Stai cu ochii pe Final Frontier.ro și nu uita de Evenimentul creat pe Facebook pentru discuții și noutăți marca #ff6

Când: 1-2 aprilie 2017

Unde: Centrul Cultural Casa Artelor  (B-dul Mircea Vodă nr. 5, Sector 3, Bucureşti)

Program: 11:00 – 19:00

Ne vedem la targ!

(Visited 293 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *