Interviu Kudika Shopping

Interviu Kudika Shopping

Salutare dragilor,
La inceputul lunii am avut parte de o surpriza extrem de placuta din partea Kudika Shopping, si anume o sedinta foto personalizata cu un interviu super dragut.
Mai jos aveti un teaser al interviului:

Care este imaginea din copilarie care ti-a dictat pasii catre ceea ce faci astazi? La ce te gandesti prima data?

E: Imi vine in minte imaginea mea, la 10 ani, rasfoind revistele de moda italienesti ale matusii si aparatele foto pe film, nelipsite din viata mea.

S: Pasiunea pentru moda si frumos a pornit din copilarie, iar bunica mea a fost cea care mi-a insuflat-o. Cand eram mica imi crea tot felul de tinute inspirate din revistele de moda din strainatate sau imaginate de ea. Una dintre imaginile ce persista in amintirile mele este cea cu mine imbracata intr-un compleu roz din chiffon de matase, cu imprimeu floral. Imi amintesc si acum senzatia pe care am avut-o cand am imbracat fusta aceea usoara, de parca era facuta din aripi de fluture. Inclinatia catre tinute retro si vintage porneste tot de atunci, cand rasfoiam fascinata revistele de moda frantuzesti din anii ’70, pe care le gaseam tot la bunica.

Prin ce se diferentiaza blogul tau fata de celelalte bloguri de la noi?

E: Blogul The Hearabouts isi doreste sa transmita o poveste prin fiecare postare. Nu este un blog exclusiv de street style, sau de outfit posts in sensul clasic al cuvantului. Este ceva mai mult, este pasiune pentru frumos si fotografie, combinata cu dragoste pentru lectura si muzica.

S:  In prima instanta, The Hearabouts a fost gandit mai mult ca un jurnal de fotografie si stil de viata. Inca de la primele postari, noi inseram si imagini cu detalii sau peisaje pe langa cele cu tinute, incercand sa cream o poveste coerenta, intr-un moment in care nimeni de la noi nu facea acest lucru. Era un fel de Instagram inainte de Instagram 😛 .De asemenea, am incercat mereu sa pastram o anume estetica, cu genul de fotografii dreamy, girly, fairytale-inspired. Postarile noastre au fost (si sunt) deseori inspirate de cartile citite de noi sau de filme si seriale.

Ai o palarie, sosete colorate si licurici. Ne poti spune o poveste cu elementele date?

E: A fost odata ca niciodata un regat numit Plainland. Aici oamenii uitasera sa zambeasca si sa viseze. [Continuarea pe Kudika Shopping ]

330untitled

Ai o bustiera inflorata, o masina retro in miscare si un ruj rosu. Ne poti spune o poveste cu elementele date?

S: Louise astepta cu sufletul la gura plecarea bunicii. In sfarsit va avea casa intreaga doar pentru ea si va putea scotoci dupa bunul plac prin toate sertarele ce ascund tot felul de comori. [ Continuare pe Kudika Shopping ]

Cititi povestile noastre si restul interviului cu detaliile tinutei pe Kudika Shopping. Credit foto: Alexandru Cristea

(Visited 359 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *