Summer skin – Concurs Nomasvello Sun & Safe -closed

Summer skin – Concurs Nomasvello Sun & Safe -closed

Vă spuneam într-un post recent că ne-a apucat un dor de ducă și nu ne mai dă pace. Așa că deja am început să alcătuim liste cu lucrurile esențiale pentru vacanță (la mare de data asta). Costum de baie retro, geantă & pălărie, sandale cu platformă, ochelari de soare și… încă ceva. O piele bronzată și perfect epilată. Prima parte o rezolvăm cu o sesiune de cumpărături (sau mai multe), dar ce facem cu a doua?

SUN&SAFE este cea mai nouă tehnologie IPL dezvoltată în cadrul departamentului de R&D Nomasvello (cercetare & dezvoltare) cu scopul de a epila cu aceeași eficiență și zonele corpului care au fost expuse la soare. Mulțumită acestui sistem inovativ, toate centrele No+Vello® din lume oferă tratamente de epilare și pe pielea expusă razelor soarelui sau altor raze UV. Lumina, special filtrată să nu dăuneze țesutului deja afectat de razele solare, oferă o epilare definitivă eficientă și sigură, pielea fiind imediat hidratată de operatoarea IPL cu loțiunea hidratantă No+Vello, astfel încat să se asigure protecție impotriva uscării pielii și o senzație placută de catifelare. Tratamentele sunt oferite la acelasi preț ca în cazul epilării IPL clasice, adică 135 lei pe zonă și ședință. Aici puteți găsi lista cu centrele Nomasvello din țară.
Noi vom testa cu siguranță această metodă (de abia așteptăm, e ceva ce ne-am dorit de mult timp să încercăm), dar vrem să vă bucurați și voi de un mic răsfăț, așa că avem un concurs. Puteți câștiga 2 ședințe gratuite de epilare, plus o invitație la evenimentul de lansare a tratamentului, dedicat presei si bloggerilor. Evenimentul este pe data de 19 iunie, ora 19 și are loc la sediul Nomasvello de la Unirii. So here are the rules:
1.  Like our Facebook page & Share la fotografia de concurs;
2. Comentariu la acest post cu numele de pe FB și adresa voastră de e-mail;
3. Opțional: Follow The Hearabouts pe Bloglovin’.
Concursul de desfășoară de astăzi până pe 17 iunie, iar câștigătoarea va fi desemnată prin tragere la sorți.  Vom anunța rezultatul pe 18 iunie.
*photos via FashionGoneRogue
sig se
(Visited 251 times, 1 visits today)

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *