Universul DallesGO

Universul DallesGO

Red_portrait
Dear bunnies, avem o veste minunată. Astăzi am fost anunțate că avem onoarea de a ne număra printre bloggerii aleși pentru o colaborare inedită cu Universul DallesGO, cea mai atractivă platformă de cursuri after work din domeniul industriilor creative. Nu știm dacă mai țineți minte acest detaliu, însă anul trecut am participat amândouă la aceste cursuri: Eve la cel de stilism și eu la cel de fotografie de modă (prima fotografie din post este făcută de mine, la al doilea curs). Deși nu am postat toate detaliile atunci, trebuie sa menționăm faptul că au fost unele dintre cele mai interesante și utile cursuri la care am participat vreodată, cu siguranță o experiență de neuitat. Ce ne-a plăcut în mod special: cadrul relaxat, faptul că s-a pus mult accent pe partea practică, profesorii – care se numără printre cei mai buni specialiști din domeniu (noi am avut șansa să lucrăm cu Marian Pălie și respectiv Sebastian Enache), comunicarea dintre cursanți și profesori.

cursuri_dallesgo

Ce poţi învăţa odată intrat în Universul DallesGO: Dezvoltare PersonalăHairstylingMake-Up (începători și avansați), Fotografie (începători și avansați), Design InteriorAdvertisingRelații Publice și bineînțeles Stilism și Tendințe în Modă (începători și avansați). În sezonul acesta Irina Markovits, reputat consultant de imagine, este coordonatorul modulului de Începători al cursului de Stilism & Tendințe în Modă, urmând ca participanţii de la modulul de Avansaţi să intre în contact cu industria fashion sub îndrumarea lui Ovidiu Buta.
cursuri_dallesgo2
Cursurile presupun 12 întâlniri săptămânale care au loc după ora 18.30, fapt ce permite cursanţilor să nu îşi modifice programul cotidian, fie că e vorba de job sau de studii. Înscrierile se pot face până la data de 30 noiembrie, de luni până vineri, între orele 10:00-19:00.  Mai mult detalii pe site-ul DallesGo si pe pagina lor de Facebook. And stay tuned, pentru că vă pregătim o surpriză!
sig se
(Visited 94 times, 1 visits today)

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *