Valentine’s Day- idei de cadouri

Valentine’s Day- idei de cadouri

Desi Valentine’s Day nu se numara printre sarbatorile noastre preferate, anul acesta ne-am gandit, totusi, sa fim mai deschise si sa facem un exercitiu de imaginatie. Provocarea a fost sa alegem si sa propunem cateva idei de cadouri pentru V-day, iar noi ne-am gandit la urmatoarele 4 “scenarii”:

Cadou_valentines_day_2

Movie night – Daca nu credeti ca merita sa parasiti confortul caminului pentru a vedea 50 Shades la cinema, avem o alternativa mult mai interesanta. Puteti planifica o seara de filme pentru acasa: popcorn, lumanari parfumate si o colectie de filme epice regizate de Baz Luhrmann. Mai este nevoie de o patura pufoasa si aveti ingredientele perfecte pentru o seara cozy. 1. Set DVD-uri Baz Luhrmann’s Epic romances, lumanare parfumata Yankee Candle, Felicitare Valentine’s – disponibile in magazinul Librarium din Sun Plaza

Cadou_valentines_day_1

Spa at home – Tot pentru cei care vor sa evite aglomeratia din oras si prefera sa petreaca Valentine’s Day acasa, ne-am imaginat o seara de rasfat pentru simturi. Cine poate spune nu unei bai cu spuma si unui masaj cu ulei parfumat? Produse de ingrijire disponibile in magazinul Crabtree & Evelyn din Sun Plaza.

Weekend Getaway

 

Weekend Getaway – Celor care sunt dornici de aventura le propunem sa isi surprinda persoana draga cu o escapada la sfarsit de saptamana. Pregatiti bagajele cu tot ce este necesar pentru o scurta calatorie in afara orasului/tarii si garantam ca veti avea un V-day memorabil! 1. Valiza Samsonite; 2. Trenci Poema; 3. Jacheta Zara; 4. Umbrela Accessorize – toate disponibile in Sun Plaza

cina_romantica

Dinner date – Nu puteam, totusi, sa omitem varianta unei cine romantice, chiar daca este destul de mainstream. In acest caz, propunerile de cadouri raman in registrul clasic: o rochie, bijuterii sau lenjerie pentru ea si o camasa, un papion sau un ceas pentru el. 1. Camasa (Zara Man); 2. Ceas Guess (Splend’or), 3. Papion din catifea (Musse), 4.Set lenjerie (Marks&Spencer), 5. Rochie (Zara), 6. Inel placat cu aur (Splend’or), 7. Clutch (Caramel)- toate disponibile in Sun Plaza.

Speram ca v-au placut sugestiile noastre si ca ati gasit inspiratia pentru un Valentine’s day de neuitat.  Si pentru ca la Sun Plaza gasesti tot ce iubesti, va invitam sa descoperiti si alte cadouri minunate, disponibile in multitudinea de magazine din acest mall (care, by the way, e decorat in tema cu evenimentul).

sig se

(Visited 395 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *