Fata de la marginea vieții

Fata de la marginea vieții

“Zburând deasupra ținutului ei, fata a întâlnit într-o zi un nor, singurul din acea lume, ca o gigantică bezea deasupra mării infraroșii ce se-ntindea către sud. Norul mirosea puternic, trimitea în jur un fel de raze de parfum ce impregnau toate ființele ce treceau prin preajmă. Dar nicio ființă din acea lume nu putuse zbura înainte ca fata să fi descoperit zborul. Fata se opri pe nor și tot trupul i se impregnă de o mireasmă de floare de oleandru.” – Mircea Cărtărescu, “Fata de la marginea vieții”

Retro_girl_picnic (1)

Este timpul pentru partea a doua a colaborării noastre cu cei de la Ruvix. Eu mi-am ales o fustă midi din neopren, cu imprimeu floral și un tricou cu mesajul: ‘Stars can’t shine without darkness’ și am compus o ținută numai bună pentru o după-amiază senină, petrecută la picnic, în compania unei cărți in paginile careia ma pot pierde. Aveam nevoie de o scurtă escapadă în natură, după cele două săptămâni petrecute în mijlocul ‘junglei de beton’ (nu mă plâng, nu vă îngrijorați!). În ceea ce privește cartea, ea conține 23 de povestiri: unele magice, altele amuzante, insă toate sunt absolut fermecătoare. Printre preferatele mele se numără “Fata de la marginea vieții”(cea care dă si titlul colectiei) si “Ada-Kaleh, Ada-Kaleh”.

Retro_girl_picnic (2)

Retro_girl_picnic (7)

Retro_girl_picnic (3)

Retro_girl_picnic (5)

Retro_girl_picnic (6)

Retro_girl_picnic (4)

Port: Fustă cu imprimeu floral și tricou cu mesaj de la Ruvix.ro, balerini ASOS, accesoriu de păr Oysho, ochelari de soare Elizabeth&James

Vă reamintesc faptul că avem și un concurs sponsorizat de cei de la RUVIX.ro. Puteți castiga ORICE model de tricou imprimat de pe site-ul lor. Mai multe detalii în postarea Evelinei, aici.

sig S

(Visited 633 times, 1 visits today)

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *