Viziunea ta contează! – Concurs Avanpremiere 10 – closed

Viziunea ta contează! – Concurs Avanpremiere 10 – closed

Gala AVANPREMIERE – Un regal de modă românească pe ruta Londra-Bucureşti
Gala AVANPREMIERE ajunge în acest sezon la ediţia a 10-a și explorează, împreună cu designerii invitaţi, tendinţele toamnă-iarnă 2012-2013. De această dată se pune accentul pe conexiunea între moda românească și cea britanică, prin legăturile designerilor invitați cu acest spațiu special de inspirație. Pe podiumul AVANPREMIERE din acest an îşi vor prezenta colecţiile designeri precum Iris Şerban, Carmen Secăreanu, Natalia Vasiliev, Anca & Silvia Negulescu şi Simona Semen.
Reper al modei autohtone, evenimentul este conectat în acest an la spaţiul avangardist al modei britanice, prin prezenţa a doi tineri designeri talentaţi: Dinu Bodiciu, care înregistrează un succes remarcabil pe scena londoneză şi Ioana Ciolacu, recent acceptată la prestigiosul London Institute of Fashion. Alături de aceştia vor urca pe podium și creaţiile lui Lucian Pop – reprezentând moda masculină în această ediţie a Galei. Invitată la secţiunea video : Rhea Costa.
Noi am fost prezente la ediția trecută iar de această dată vrem sa oferim cititorilor blogului ocazia de a ni se alătura. Astfel, punem la bătaie două invitații la eveniment și vă oferim șansa de a participa la festival și de a experimenta tot ceea ce înseamnă eveniment de fashion.
Ce trebuie să faceți? Așteptăm comentariile voastre despre ce reprezintă pentru voi Gala AVANPREMIERE, iar pe 21 mai vom alege câștigătorii. Nu uitați să menționați în comment și o adresă de e-mail unde vă putem contacta ! Gala AVANPREMIERE ediţia a 10a se va desfăşura la Muzeul Naţional de Artă Contemporană, pe 22 mai, ora 20:00.
 Enter & BE THERE!
se1
(Visited 94 times, 1 visits today)

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *