Zapping all night – concurs

Zapping all night – concurs

Deși nu putem spune că suntem cele mai înfocate club-goers, nu am refuza niciodată perspectiva unei seri de muzică live într-un loc fain. De această dată am primit provocarea de a crea două ținute potrivite pentru a petrece o seară în cel mai nou club deschis in our home-town,  și anume  Zappa Club & Lounge din AFI Palace Ploiești. Ambele look-uri au pornit de la tricoul cu mesaj amuzant, iar ținutele au fost completate de jeanși (da, preferăm să purtăm pantaloni, ca să ne simțim cât mai în largul nostru). Nu am renunțat însă la pantofii cu toc și accesoriile glam.

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled
Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

 Zappa Club & Lounge s-a deschis pe 22 mai, iar până acum au concertat aici Zdob și Zdub, Horia Brenciu & HB Orchestra, Vunk și alții.  Pe lângă concerte cu artişti cunoscuţi, trupe live, stand-up și teatru, Zappa deține un restaurant bistro și o zonă de jocuri.


Suntem foarte curioase cum vă imaginați voi ținuta perfectă pentru club. Spuneți-ne ideile voastre printr-un comentariu la acest post (nu uitați sa menționați și o adresă de e-mail validă). Noi vom alege două câștigătoare care vor primi două tricouri ce  reprezintă “biletul” de intrare la concertul Vama din 20 iunie din Zappa club. Good luck!

sig se

(Visited 216 times, 1 visits today)

4 Comments

  1. Amalia

    Dat fiind faptul ca nu prea intru in cluburi, ma gandesc ca n-as rata totusi o intalnire cu trupa Vama. Drept care raspund: as purta tricoul alaturat unei perechi de pantaloni din denim, la care as accesoriza o bentita textila colorata si o geanta cross over.

  2. Cristina

    Pentru o seara in club eu as purta o pereche de blugi boyfriend (cum altfel ne-am simti mai comod decat in pantaloni?), un top glamer, pantofi stiletto si evident accesorii glam.

  3. Coman Nicoleta

    deoarece sunt adepta pantalonilor….. as opta pentru varianta din piele, top negru si cluch si bineinteles o pereche de pantofi cu tocuri foarte inalte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *