O vară de poveste, partea I

O vară de poveste, partea I

A fost odata ca niciodata o fata careia ii placea sa comande online si cauta o tinuta perfecta pentru un weekend la mare. Cuvinte cheie: rosu si bleu, lejer, detalii care atrag atentia.

De brandul Alchymi stiam de la Evelina (puteti vedea postarea ei aici), iar de topul cu broderie m-am indragostit din momentul in care l-am vazut la evenimentul de deschidere a Cabinei de Fericire Zoot de la America House, asa ca decizia a fost usoara in aceasta privinta. In ceea ce priveste ochelarii de soare, nu am fost niciodata o mare fana a ochelarilor cu lentila tip oglinda, insa forma acestor ochelari de la Le Specs – si, trebuie sa recunosc, si denumirea lor: Half Moon Magic – m-au atras, asa ca mi-am comandat 2 perechi (negru si gri) sa le probez. Pana la urma am ales perechea gri, iar la cabina de fericire, Evelina a probat si ea perechea cealalta si s-a decis sa si-o comande si ea (dar, despre asta, intr-o postare viitoare). Iar cu poseta este simplu: voiam o gentuta mica si dragalasa (si neaparat rosie!) ca sa adaug un accent de culoare tinutelor retro-inspired asa ca m-am oprit asupra acesteia, de la brandul Anna Smith.

Astfel, basmul meu cu Zoot este prea complicat si nici nu are multe ‘plot-twists’. Long story short: am vazut, mi-a placut, am probat, am cumparat : poveste cu final fericit! Aici puteti vedea intreaga noastra colectie pentru Zoot, ‘ O vara de poveste‘. Urmeaza si partea Evelinei in curand, so stay tuned!

Tinuta_Zoot (3)
Tinuta_Zoot (4)

Tinuta_Zoot (1)
Tinuta_Zoot (5)
Accesorii_Zoot (7)
Tinuta_Zoot (6)
Outfit: Top – Alchymi via Zoot; Bag – Anna Smith via Zoot ; Skirt – & Other Stories ; Jelly flats – American Apparel ; Sunnies – Le Specs Half Moon Magic ; Necklace – Zara

sig S

(Visited 512 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *