The Bluest Blue

The Bluest Blue

Cred ca am mentionat de multe ori pana acum cat de putin imi plac iarna si frigul. Parca iti dispare orice chef de a te aranja cand stii ca afara vei ingheta si ca minunatia topita de pe jos iti va distruge incaltarile.
Cu toate acestea, ne-am facut curaj si cand am vazut un pic de soare am hotarat sa iesim la pozat. Am avut si scuza perfecta, tocmai primisem un colet de la site-ul romanesc Woman Fashion.
Chiar daca piesele vestimentare nu erau neaparat potrivite pentru sezonul de iarna, am preferat sa facem pozele afara pentru ca ne era, totusi, dor de o sedinta foto in zapada.
Paltonul are in compozitie lana, dar chiar si asa nu face fata la temperaturi sub -5 grade, cel putin nu in cazul meu. De aceea astept cu nerabdare primavara cand voi putea sa il port fara probleme pe deasupra unor rochii mai subtiri si cu o pereche de balerini. Daa, vise…
Va las link sa vedeti si cum a stilizat Sandra un costum de inspiratie masculina la vremea de afara. (niste aplauze sunt binevenite pentru curaj).
Blue coat

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Palton albastru Women Fashion, Geanta ALDO, Pulover Pull & Bear, Bocanci Dr Martens

sig e

(Visited 518 times, 1 visits today)

1 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *