Plush – Luxury BioCosmetics

Plush – Luxury BioCosmetics

 De ceva timp, simțeam nevoia unei schimbări în ceea ce privește rutina de îngrijire a pielii. Produsele pe care le foloseam de obicei nu prea ne mai mulțumeau și ne doream să încercăm ceva nou. Cand am descoperit Plush Luxury Bio – Cosmetics, primul lucru care ne-a atras atenția a fost faptul că sunt create numai din ingrediente bio. Până la urmă, cum poți spoune nu unei creme care se numește, de exemplu, souflee cu lavandă, ylang-ylang și trandafiri?

Plush_Bio_Cosmetics (1) Plush_Bio_Cosmetics (3) Plush_Bio_Cosmetics (4) Plush_Bio_Cosmetics (5)

Produsele Plush – Luxury Biocosmetics sunt personalizate pentru fiecare pacientă, sunt create din cele mai sofisticate molecule și esențe 100% bio, sunt făcute după rețete inovative, în laboratorul propriu. O parte din active sunt extrase proaspăt din fructe, alge sau pulberi, prin metode proprii de extracție. De asemenea, niciun ingredient din componența produselor nu a fost testat pe animale și nu le-a adus vreo suferință ! Ioana Marinescu, cea care a creat acest concept, are o pregătire extensivă în domeniu, este farmacist, profesor de chimie farmaceutică, și, incepand de anul asta, doctorand în inginerie chimică cu aplicabilitate în cosmetologie.

Noi  am început deja să testăm cremele și elixirurile, alese în funcție de problemele tenului fiecăreia dintre noi și de abia așteptăm sa vă povestim ce rezultate am obținut.

sig se

(Visited 1,468 times, 1 visits today)

3 Comments

  1. Pingback: Plush – Luxury BioCosmetics in thehearabouts.com - Plush Biocosmetics

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *